Smart Tracker 2: Track anything, anytime, anywhere

Share Button

Det börjar kännas som att jag bara gör en massa reklam nu, men jag har faktiskt även bidragit på indiegogo.com till kampanjen för Smart Tracker 2.

Smart Tracker 2 är en mycket liten GPS-mottagare utrustad med ett vanligt sim-kort som sänder trackingdata till en server. sim-kortet är förbetalt (3år i den version jag valde) och fungerar i hela världen förutom Japan och Sydkorea. Sändningsintervallen går dessutom att justera för att optimera batteritiden.

Kommer att få 2st trackers levererade och funderar ännu över var jag bäst kommer att ha användning för dem. På våra bilar eller på barnen?

Efter att ha pratat med tillverkarna för Smart Tracker så framgick det att det går att byta den adress som trackern skickar data till mot en egen serveradress. Man kan dessutom få specifikationerna för datat så det går att göra egna tjänster. Nu förstår ni kanske bättre varför jag var intresserad av denna pryl! 🙂

Smart Tracker 2

Publicerad i Diverse, Mjukvara Taggar: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*