Uppkopplad värmepump – del 2

Share Button

Som jag beskrev tidigare så var det dags för värmepumpen att gå online. Jag lyckades efter en hel helg att dra den där förbaskade kabeln genom två våningar i huset… jag hittade nämligen en kvarleva sedan tidigare ägare: en elkabel som hade använts för att dra kabel fram och tillbaka i ”servicetrumman”. Perfekt, så jag passade på att dra en CAT6 nätverkskabel när jag ändå var på gång; man vet ju aldrig vad som behöver kabel från nedre våningen i framtiden.

Nu blev lyckan inte så lång då interfacet krånglade, men efter bra support och hjälp med felsökning från tillverkaren så skickade jag tillbaka den för att få en ny. Det gjorde egentligen inget då jag ändå hade fått erbjudande om att byta USB-varianten som jag fick till en med seriell-kabel.

Återkommer när det fungerar igen… 🙂

Bifogar en bild på våran IVT Greenline HE utan frontdörr. Tur det fanns tydliga instruktioner var kabeln skulle skruvas fast.

IVT GreenlineHE

 

Publicerad i Diverse, Nätverk Taggar: ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*