Väderstationen i skrubben

Share Button
X-320M monterad

X-320M inkopplad

Nu är X-320M modulen inkopplad till väderstationen. Just nu så står allt i skrubben för lite test innan den åker upp på taket; lika bra det utifall det krånglar så man inte hamnar på taket för servicearbete, inte kul! Dessutom väger den bly då jag har monterat allt på den övre halvan av stolpen som ska fästas på taket.
Jag har också haft tillverkarens support inloggad på min väderstation för att kontrollera mina inställningar då det var något som var galet (fick konstiga värden på vissa sensorer). Mycket vänligt och snabbt så fixade dom problemet åt mig, bra och snabbt jobbat av killarna på controlbyweb.com.

Bilden ovan visar kablarna som skruvats fast i plinten i X-320M modulen. Allt sitter i en större IP68-klassad låda inköpt från aliexpress.com. Till vänster kan man även skymta en PoE-splitter för att plocka ut ström till modul samt väderstation.

 

Publicerad i Diverse, Nätverk Taggar: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*