Den mest använda prylen

Share Button

Vad skulle man kunna tro är det mest använda arbetsverktyget när man sätter igång och ska skapa sitt digitala hem? Ingen gissning? Konstigt nog så är det en märkapparat! Jag insåg tidigt att jag behövde en så det blev en ganska billig historia från ClasOhlson vid namn Dymo LetraTag. Faktum är att jag har behövt en sådan till och från i hela mitt liv men nu slog jag till!

Med denna ska jag märka upp patchpaneler, kabeländar, transformatorer med mera. Sen är det ju en ren bonus att vi nu kan märka sonens kläder med tygvarianten av märktejp till apparaten. Jag har i skrivandets stund redan förbrukat hälften av den plastvariant av rulle jag köpte till och mer blir det absolut framöver!

Det finns givetvis andra bättre lösningar just för märkning av kablar som kanske är mer väderbeständigt än utskrifterna ifrån en märkapparat, tex kan man använda små siffermärkta klämmor och knäppa på kabeln i respektive ände. Men då gäller det såklart att föra register över vad siffrorna står för…

 

Dymo LetraTag

Dymo LetraTag

Publicerad i Diverse Taggar: ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*